thenewadventure.blogg.se

att bli smal.

Dec. 13, 2012

Kategori:

Usch vilket slit det var med hemtentan! Jag påbörjade tentan kl 13 och kl 24 gav jag upp! Usch fy vad svår den var! Nu är det klart iallafall och inlämnad! Nu är det bara att ge sig på nästa. Bara nästa vecka också sen är jag ledig!!! UNDERBART!

Nyår?!

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarande inget planerat på nyår! Tiden har gått alldeles för fort, jag hinner inte med. Det har varit i högt tempo i skolan och det känns som om sommaren nästan var igår. Men nu är det snart nyår och inget ligger i planering. Jag är egentligen sugen på en nyårskryssning, men det är helt försent att boka något nu. Jag vill göra något livfullt med trevliga människor. Hm ska nog göra allt bakvänt detta året. Jag börjar med att köpa klänning och skor och sedan får vi se vart vi tar oss.

 

 

 

Idag har jag legat kvar i sängen för länge. Jag och M låg uppe sent igår och prata om vår nästa resa. Vi drömde oss bort bland tankarna och vart vi skulle boka en resa. Det ska bli härligt att resa iväg men just nu har jag bara, tenta, tenta, hitta praktik, köpa böcker, hitta praktik, klara tentorna.... etc i huvudet. Förhoppningsvis kommer jag att slappna av under juluppehållet. 

 

Som sagt är det hemtenta idag. Fick den nyligen på mejl och ska snart sätta mig med den, den ska vara inlämnad imorgon på morgonen igen. Samtidigt som det är skönt att ha fri tillgång till internet och  böcker är tentan ändå riktigt svår, men vi löser det! Så fort jag är klar med denna tentan är det bara att sätta sig och råplugga till nästa ( som är årets sista, helt fantastiskt!!)

 

Har ni föresten sätt att Lil Wayne kommer till Sverige i Mars (?). Jag vill såååå gärna gå på hans koncert! Yes vi får se om jag lyckas fixa biljetter. 

 

 

Nä nu ska jag dra mig upp ur sängen och ställa in mig på tentamode. 

Ha en bra dag ! 

 

 

julklapps tips?

Kategori: Allmänt

Julen närmar sig med stormsteg och jag är långt ifrån klar med alla julklappar! Jag har några ideer om vad jag ska köpa till min familj men måste få tummarna loss för att komma iväg till affärerna! Den som jag tycker att det är svårast att handla till är min sambo. Han har lixom allt! Hittade denna hemsidan som har massor av julklappstips. Där finns olika kategorier för män, kvinnor, barn etc. Har utvecklat mina ideer och förhoppningsvis ska jag ta mig ut imorgon efter tentan :)! 
 
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag tidigt av mig själv och känner en fantastisk känsla i hela kroppen av att veta att jag är ledig hela dagen. Började direkt med att tvätta och städa huset. Älskar när allt är kliniskt rent och doftar gott i hemmet. Egentligen hade jag velat städa bland kläder och smycken idag också men får skjuta upp det till jul ledigheterna, längtar redan.

Resterande av dagen består av plugg inför morgon dagens tenta, träning & städning. Ska försöka hinna med pass nummer ett innan lunch. Men det känns som om jag har ganska mycket att fixa idag, hehe.

Här kommer några bilder på en del saker som jag köpte på resan.

Mina nya älskade skor.

Min nya jacka.

En söt tröja med pärlrosetter på.

 

Ha en skön dag. 

Måndag

Kategori: Allmänt

Hej kära ni!

Usch varit borta ett tag nu men är åter igen tillbaka nu! Var tvungen att göra en akut resa under ett par dagar och efter det var blogg appen ur funktion. Nåväl sådant händer.

Kort om veckan.

Träningen har varit mycket dåligt då jag inte har haft någon som helst tillgång till gymmet under min resa! Detta har synts mycket väl på vågen. Ett litet bakslag och motivations sänkande. Försöker att få motivationen åter på topp och fortsätta mot ett mer fantastiskt liv! Idag var jag på gymmet första gången på fem dagar, körde som uppvärmning inför veckan ett 60 minuters crosstrainer pass, härligt! Jag tror att det är snart dags att ta upp kontakten med min gamla PT för att sätta ihop ett nytt träningsschema. Det blir lätt enformigt när man tränar själv och gör det man känner för. Dock är det kul att jag har funnit mitt nya äventyr ”body attack” som är två gånger i veckan.  Imorgon blir det ett dubbelpass då jag är ledig inför onsdagens tenta. Super kul…. Även årets sista tenta nästa torsdag. HELT FANTASTISKT!

Idag snöade det som vanligt när jag vaknade. Gick upp halvbitter och tänkte på hur länge jag kommer att få stå på spåret och vänta på tåget i kylan. Till min stora förvåning var inget tåg försenat imorse!?! Men självklart kommer det alltid bakslag. Efter skolan går jag som i vanlig ordning till tågstationen och ser att avgångstabellen är helt tom och information följer  ”bombhot ”. Intressant! Där stod jag ett par timmar.

 

På min resa köpte jag en sjukt snygg jacka och ett par skor. Ska fota och lägga upp imorgon!

 

Ha en fantastiskt trevlig kväll!

 

 

Dec. 02, 2012

Kategori:

Planen var att jag skulle byta till vinterdäck idag. Kommer nog inte att hända :/