thenewadventure.blogg.se

att bli smal.

Torsdag

Kategori:

Nu har jag avklarat mitt gympass. Härligt! Har även varit och handlat mat. Personalen på Ica undrade nog om jag var helt friskt. Jag gick runt med min app och skannade alla varor för att se vad de innehöll. Haha helt okej. Jag är inte speciellt duktig på att läsa av innehållsförteckningen på baksidan så detta fungerade kanon för mig!
Ikväll ska jag på klassmingel, blir super nervös över maten där. Taktiken är att äta hemma och inte röra så mycket där. De skulle mest bjuda på tilltugg & snacks. Känner inte alls för att "slösa" mitt kalori bagage på det. Tar med lite morötter i väskan Haha!!
Nu ska jag stor städa :) tjoloo

Kvälls PW

Kategori:

Det blev en snabb kvälls promenad med en kär vän. 4,56 km :)! På grund av träningsvärken var det riktigt jobbigt, dock är det så skönt att komma hem duscha och säga "shit vad grym jag är". Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan med mitt super goda kran vatten. Imorgon är jag ledig. Dagen kommer att bestå av mer träning och massor av plugg.

Natti natt

Frukost

Kategori:

Jadå! Nyss hem kommen från gymmet, härlig känsla och säga " jag fixar detta " ! Det var ganska tomt på gymmet, skönt. Det blev lite crosstrainer, rodd och några magövningar (då jag missade det igår, tydligen var det super populärt att träna mage igår). Träffade även min Pt, han påstod att jag inte skulle köra all in när jag ska komma igång, en förkylning skulle stoppa mig om jag tog i för mycket. Sant!
När jag kom hem var jag fruktansvärt hungrig. Jag läste mig till att under morgon kvisten ska man helst inte äta om man ska fett förbränna. Så jag följde rådet. Det blev en stor frukost idag, müsli med linfrö och solrosfrön, 2 st knäckebröd med kalkon skinka :)!
Nu ska jag vila lite för att sedan bege mig mot skolan.

MOTIVATIONEN PÅ TOPP

Kategori:

Det känns konstigt att vakna så tidigt trots att klockan står ställd på klockan nio. Nu har jag snart varit vaken i en timme. Jag har en så fruktansvärd träningsverk i benen, men ändå så springer de av sig själva och vill till gymmet. Frågan är, vad är bäst? Att äta före gympasset, eller efter?

Efter gymmet

Kategori:

Aj aj aj. Alla muskler i hela kroppen värker! Skön känsla, då har jag nog gjort någon nytta! Dock orkade jag bara 1 timme på gymmet, 20 minuter cross trainer & 40 minuter styrketräning. OM jag inte är döende imorgon hinner jag möjligtvis med ett pass med kondition på morgonen innan skolan. Jag börjar ju trots allt inte för ens kl 1.
Vägen mot ett hälsosammare liv.
89,0

Id

Kategori:

Nu har jag äntligen fått hem min id foundation. Jag beställde fairly light matte. Längtar tills jag går upp imorgon och kan få använda den! Vem vet, jag kanske orkar pröva den efter att jag har varit på gymmet :)! Idag har jag använt mina apps som har legat länge i listan och dammat. En app heter "shapeup" där man lägger till allt man har ätit och förbrukat. Man ställer in sitt BMI och får klara direktioner om hur många kalorier jag får äta per dag, fett/gram, kolhydrater/gram & protein/gram. Jag som inte är allt för duktig på att veta exakt vad och hur mycket man får äta utav varje kategori får en stor hjälp. Man kan även skriva in allt som man tränar. Kul app, rekommenderar den verkligen! Även om den inte är 100% exakt så får man ändå ett hum om hur man ska äta & träna. Det roligaste med appen är att man kan skanna streckkoder och skriva hur mycket man har ätit av produkten. Då hittas (oftast) varan direkt.

Snart kommer mitt hjärta hem och då ska vi bege oss till gymmet :)

Lov?!

Kategori:

Nästa vecka har de flesta höstlov. Jag önskade verkligen att jag också fick ett lov, men icke så fungerar det inte i högskolan. När jag skriver höstlov blir jag lite fundersam om vart snön kommer ifrån? Det är inte dags än! Förra helgen var det runt 20 grader och vi var ute med Hero busen på agility banan. Nu bär jag dra fram vinter jacka, mössa, vantar etc. Men jag har ju knappt börja använda min höstjacka?? Hade jag fått välja hade snön bara funnits under en vecka och det hade varit runt julafton! Jag hoppas inte att tågen drar igång med sina förseningar pga några minus grader. Men men sånt får jag ta, bättre än att behöva köra när det är halt ute.

Revenge

Kategori: Allmänt

Är så sjukt trött idag. Ska snart påbörja mitt pluggande men gjorde en start utav att först kolla på revenge. Den serien är helt underbar. Det är verkligen en serie som jag har fastnat i och jag vill inget annat än att se nästa avsnitt. 
 
Imorgon är det ny vecka och jag ska ta mig till gymmet, på riktigt. Prioritering nummer 1 istället för att kolla på tv en timme på kvällen efter att jag har pluggat! Jag sitter och letar efter inspirations bloggar för att få upp motivationen på topp och verkligen ta detta på allvar. Tidigare hade jag PT, jag hade ett super tränings- och mat schema. Dock slarvade jag med det och tog det inte på högsta allvar. Nu ska jag! Jag tror att jag ska kontakta honom snart igen och skräddar sy ett nytt till mig. Skicka gärna motivations tips till mig! Vad får er att gå till gymmet?
 
.
 

Lördag

Kategori:

Nu vill jag inget annat än att sova! Det var halt och låg snö på vägen hela vägen upp. Då vädret inte såg ut som planerat tog det en timme extra att köra upp. Men det kan vi säga var tur då vi såg på den långa kön i Ullareds webcam.
Så mycket folk som det var där idag har det nog aldrig tidigare varit under mina besök. Med det gick, sakta med säkert :)!
Blev faktiskt inte allt för mycket inköp som jag förväntade mig. Orken tog slut ganska snabbt pga folkmassan. Men det var kul att åka iväg med tjejerna.

Nu ska jag sova djupt & gott. Nattinatt.

Ni kanske har förstått att jag älskar Ullared?! Nu kööör viiii!! Woho. Kl är 04:30 och en del tänker väl att vi inte riktigt har alla hemma? Men det är lördag, det är löning OCH det är sportlov? Hittade vi inte en bättre dag att åka på? Alltså tänkte vi att om vi är där vid öppning ( kl 7 ) så kommer inte alla andra för ens 10, och då (!) är vi halvvägs förbi :)

Kategori:

-1

Kategori:

Då var det dags att ta fram vintern jackan brrrrr så kallt, -1 grader! Hoppas inte att det är minus imorgon när vi ska köra till Ullared !!

Ullared

Kategori:

Nu är utflykten planerad till Ullared. Jag älskar Ullared! Det ska bli så kul att åka med tjejerna på en liten utflykt!!

Ny jacka?

Kategori:

Missa inte !

Torsdag

Kategori:

Nu gick min kära syster medans jag själv fortfarande rullar runt i sängen, skönt! Föreläsningen på morgonen vart inställd så har inte första för ens kl 1:) och idag är det kursstart i interkulturella kommunikationer. Den ska faktiskt bli riktigt spännande! Känsloladdad, men intressant.

Behöver köpa något sött till på fredag&söndag då vi ska ut och äta. Garderoben känns så tom, så jag tror att det är dags att fylla lite, i alla fall till helgen. Tips?

Älsklingens B-day

Kategori: Allmänt

Visst är det sjukt svårt att handla till killar?! Igår var mitt hjärtats födelsedag. Vi smygfirade igår genom att gå ut och äta. På fredag ska vi ut igen med familjen. Super mysigt.
 
Frågan är då?! Vad ger man till en som säger att han har allt? Så jag tänkte eftersom han vill väldigt gärna börja träna & har ett dammigt gymkort, varför inte pusha honom mer? Såå Jag köpte ett helt träningssätt till honom med t-skirt, shorts, handskar, keps, handledsskydd, pulverdryck, energidryck etc etc. Han blev super glad! Det är verkligen ett tips för er som han en födelsedag på gång
 
 

BLOGGMALL?

Kategori: Allmänt

Jag söker efter någon som är grym på att göra stilmallar till bloggen!?! Någon som har lust att hjälpa mig ?
 
xoxo. 

Trötter

Kategori:

Usch! Jag är inte alls van vid att jobba längre, är helt slut!
Hem, äta & plugga woho.

Bb/id

Kategori:

Jag slutade helt att använda brunkräm för ett tag sedan men fick för mig att börja igen här om dagen. Tanken var att jag skulle börja lätt. Jag har sätt reklamen BB flera gånger och bestämde mig för att köpa den. Efter första användningen igår fick jag massor av utslag ?! Misstänker att jag inte tåler den.
Jag har länge varit sugen på Id foundation. Den sägs ju vara helt naturlig?! Men den kostar också ganska mycket. Vad säger ni?

 

Onsdag

Kategori:

Äntligen, typ fri? Tentan avklarad och 3 veckor tills nästa. Bara allt runt om att komma i kapp med, sen kör vi!


Idag har jag inga föreläsningar så tänka åka in och jobba lite :)! Ikväll kommer syster över på mys. Kul!


På tränings fronten har det inte hänt något alls! Jag har inte hunnit och skäms något oerhört över mig själv! Förhoppnings vis imorgon! Löser sig!


Igår fyllde mitt hjärta år, så vi var ute och åt sushi, jag ÄLSKAR sushi! Det har blivit lite av en tradition att fira våra födelsedagar där.

Upp och duscha nu och sticka till jobb, by The way?! Har någon provat på Id? Tänkte köpa foundation men undrar om man behöver något annat med från dem?

Xoxo.

Gossip girl

Kategori: Allmänt

Visste ni att det sista avsnittet av Gossip Girls spelades in här om dagen?!  Jag önskar att alla mina favorit serier vara lika länge som "våra bästa år" = föralltid haha! 
Får hitta mig en ny favorit. Har ni sätt revenge? Har själv precis börjat kolla på den, men den verkar också riktigt bra !

Att välja körskola?

Kategori: Allmänt

Märker ni vad tiden går snabbt?! Min lilla syster är jätte liten för mig fortfarande men nu helt plötsligt ska hon börja ta körkort? Vadå är hon redan tillräckligt gammal? Ja tiden den flyger förbi. Sitter vid datorn och letar körskola till henne, men vet i tusan vart jag ska rekommendera henne. Hittade denna hemsidan. Här finns information Sveriges körskolor, och faktiskt alla möjliga skolor?! Allt från gymnasium, till KY utbildningar till distans och utomlands etc etc. Vet man inte riktigt vilken skola man vill gå på kan man söka sig fram här. En annan flik som jag tyckte var himla intressant på hemsidan var att man kan hitta de generella lönerna för varje yrkesgrupp. Jaaa det är en bra pepp när man väljer skola! Denna sidan var super kul, ska gå in och fortsätta leta körskola.

 

Tjoloo. 

Take a smile.

Kategori: Allmänt

Jag har varit iväg och hämtat en bok på andrahandsbokhandeln. Det är nog det bästa för oss studenter. Begagnade böcker, som ändå brukar vara i nyskick till ett super bra pris. Sen kan man även sälja dem ifall man vill på samma ställe. Det tycker jag är Super, 
 
Nu är det stor städning av huset som gäller, Buu! Och följt av åter Tenta plugg! Usch är inte alls sugen mer!
 

onsdag.

Kategori: Allmänt

Skön morgon, vaknade lite senare än planerat men då kanske effektiviteten kommer att flöda. 
 Sisters point - Derry Jacket hos Mylovebasket
Hittade denna underbara jackan, så snygg! Jag ska nog klicka hem en sådan nu :) Den hittade jag på Bubbelroom 

GI ?!

Kategori: Allmänt

Jag har suttit en hel del och letat efter flera olika "hälsostilar". Jag vill gå ner i vikt naturligt och Gi känns som den bästa metoden för just mig. GI fokuserar på att eliminera allt som innehåller högt GI men till låter ändå mycket i jämförelsemed andra "metoder". Om du klickar på länken kan du se mer specificerade listor på vad som innehåller lågt respektive lågt GI. Dessa ska jag skriva ut och hänga på kylen, för nu ska vi gå mot en bättre livsstil! Häng med! 
God natt folket. 

Istället för godis.

Kategori: Allmänt

Förvirrad?

Kategori: Allmänt

Usch för mycket siffror i huvudet?! Har suttit och pluggat himla många timmar nu och känner mig inte mycket klokare. 
Jag orkar inte mer......MÅSTE.. KLARA.. TENTA..

Nytt skal?

Kategori: Allmänt

Omdömmen

Kategori: Allmänt

Älska

Kategori: Allmänt

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag älskar frukost! Förr åt jag aldrig frukost, nu är det nästan den bästa måltiden på dagen. 
Idag blev det 2st GI-knäcke bröd, turkisk yoghurt blandat med hallon, GOTT!
 
 
Sitter emellan mitt tenta plugg och drömmer mig bort.
Drömmer och snygga kläder som bara är snygga på smala människor. 
Hitta detta på BikBok, hur snygg är inte färgen?
 
Jag har bestämt mig att min målsättning inte kommer att vara viktmässig (då muskler väger mer än fett). Jag har valt ut ca 4 par byxor som är mina egna och min systers. När jag kommer i dessa kommer jag att ha nått mina delmål. 
 
Nu blir det fortsatt tenta plugg och sen ska jag till gymmet. 
 

MOTIVATION

Kategori: Allmänt

Folk runt om mig har blivit himla vackra och motiverade till att träna och bli hälsosamma. Varför ser det så enkelt ut för dem, är det enkelt egentligen? Kanske bör jag hitta en träningskompis som vill lika mycket som mig? 
 
Har jag nämt att jag även jobbar på ett bageri, hehe. 

Dag 1

Kategori: Allmänt

Borde inte dag 1 vara den mest motivationsrika av dem alla ? Tydligen inte för mig. Dagen var full av drama som vanligt och gymmet blev inte besökt. MEN ny dag imorgon och då blir det nya tag. Då kör vi all in på gymmet. 
 
Dagens mat blev Tacospaj. Det blev super gott, YUMMI! Kanske inte det mest nyttiga men så är det när man inte hinner med och har massor av tentor att plugga inför. 
 
Pajdeg
Köttfärs
Kryddor
Riven ost
Rödlök
Skviade tomater
in i ugnen i ca 25 min
= SUPER ENKELT! 
 
Ha en trevlig kväll folket.

Bakgrund

Kategori: Allmänt

Jag är en helt vanlig person som vill ha förändring i mitt liv. Nu är det dags! 
 
Sedan jag gick i gymnasiet har jag ständigt arbetat inom restaurang branschen  Det har inneburit stress, sena nätter, dålig mat och mycket vin. När jag tog studenten gick jag upp ganska så hastigt i vikt. Detta var inget som jag märkte av tills den dagen jag skulle köpa ett par jeans i min gamla storlek. Det låter ju sjukt konstigt, hur har man gått upp mer än 15 kg utan att märka det? Jo, TIGHTS (!) som var mina bästa vänner blev nu mina fiender. Under denna tid arbetade jag runt 200 timmar i månaden och levde i mina älskade tights både på jobb som utanför. Nu gick det inte att bara ta av sig de och trycka i sig i ett par jeans och se ut som en svullen flodhäst. Här började jag med Jojo bantningen, gick ner lite, gick upp mer. Och sen.... sket jag i det.
 
Nu är det dags! Dags att ta tag i sitt liv och prioritera den här enstaka timmen åt att ta sig till gymmet. Låta bli den helt underbara choklad biten (paketet), klara sig utan Coca Cola? VI FIXAR DETTA! 
 
Jag har startat denna blogg mest för mig själv, men även för att kanske stötta andra som är precis som mig. De som har fått den här dumma smyg vikten på sina axlar. 
 
Så nu äter vi en sista gång idag och imorgon är det början på the new adventure
 
88.0

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.