thenewadventure.blogg.se

att bli smal.

Nov. 30, 2012

Kategori:

Ikväll blir det en lugn kväll då jag börjar jobba imorgon kl 05:30, kul. P har varit här och druckit te och snackat skit, mysigt. Nu blir det film och förhoppningsvis somnar jag tidigt. Jag är ingen morgon människa! Direkt efter jobb imorgon blir det snabba ryck för att bege sig på födelsedags firande hos P. Blir dock någon timme sen då jag jobbar 12 timmars pass imorgon. Money in.

Har kommit på en tränings taktik när jag kör kondition och inte har någon vidare lust. Tipset är att kolla på serier i telefonen! Själv har jag viaplay i telefonen så det fungerar utmärkt! Självklart finns det tv på gymmet men de är ju utan ljud. Då tycker jag inte att det är samma känsla hehe. Så igår körde jag crosstrainer och kollade på de avsnitt som jag har missat på revenge. Helt fantastiskt. Jag har väldigt lätt att bli beroende av serier så har fått massor av tips på olika program som jag inte har sätt. Ska börja kolla på någon serie från början och inviga gymmet till "tv kvällar" haha. Då blir jag inte en soffpotatis utan gympotatis (?!) haha! Bra plan !
God natt

Nov. 29, 2012

Kategori:

Lång dag idag. Hjälpte till och jobbade i affären idag, skönt med omväxling! Nu när jag har kommit igång med träning & kost har jag verkligen förstår matematiken med att gå ner i vikt. Då jag jobbade i en hälsokost butik idag kom det som vanlig ett X antal kvinnor och hade samma "problem". Alla ville gå ner i vikt med ett magiskt piller. Hur mycket jag är tjata och försökte förklara för dem att det finns inte några magiska piller fortsatte de förklara för mig hur mycket de hade att göra och absolut inte hade tid för att träna. Med många om och men med ALLA kvinnorna gav jag upp! De visste redan vad de ville ha för de hade läst det på internet och man skulle absolut inte behöva träna om man åt dessa?! Kom igen, tänk själva! Nåväl! Efter att jag slutade träffade jag en kär vän som jag bestämt dejt med för ca 4 veckor sen ?! Hehe, det blev sushi. Gud vad jag älskar sushi!!! Dock när jag kom hem fick jag sjuk ångest och stack till gymmet. Sjukt trött!
Ha en trevlig kväll!

Body Attack

Kategori: Allmänt

Body Attack avklarat! Jag är helt slut i kroppen. Hade egentligen planerat en Power walk ikväll men får nog lägga det åt sidan. Hände det mest pinsamma som någonsin kunde hända på träningen, jag trilla. Haha skit pinsamt. där är sånt konstigt (?!) mjukt golv och jag har ganska hårda platta skor, så när man är som spaghetti i benen och har vrickat foten 77 gånger funkar det inte den 78:onde gången. Haha! Platt på golvet låg jag och alla vände sig och om stirrade på mig. Kan konstatera att jag var i ungefär samma färg i ansiktet som matt/ golvet i träningshallen, rosa/röd! Nåväl, bjuder på det !.. Får se om jag går på fler pass där. Några försökte trösta mig efteråt med att, "jooo jag kommer också trilla när som, golvet är hemskt" haha, men gööör det då så jag slipper skämmas haha!
 
 
Tänkte snart gå och besöka en vän och diskutera mr. ocean ;) 
 
Ha en trevligt kväll

ledig

Kategori: Allmänt

Att vakna av sig själv är oerhört skönt! Dock har jag vant mig att gå upp tidigt så att kalla det "sova ut" låter kanske konstigt för några. Klockan nio kom en kär vän till mig och drack kaffe. Helt underbart att få besök på morgonen. Alldeles nyss gick hon och jag ska ställa om hjärnan till "pluggmode", har en inlämning som ska in om några dagar & en del studier inför nästa tenta. Problemet är att jag kom på att jag har lånat ut den viktigaste boken till en vän och har en del problematik att få tag i den just nu. Så får fråga min bästa vän google vad jag kan skriva om så länge jag inte har boken. Google är nog det bästa som finns! 
 
 
 
Ikväll blir det åter igen Body Attack. Jag kan ju nämna att jag fortfarande har en del träningsverk från måndagens pass, men det ska nog gå bra ändå! Igår var jag på gymmet även på kvällen, till min förvåning var där en hel del folk som tränade. Jag trodde inte att folk gick ut och träna efter nio på kvällen?! Men det vart full rulle där. Jag körde endast kondition då jag inte vill ha mer träningsverk inför Body Attacken ikväll. Jag vill ge järnet där och inte göra saker och ting halvdant. 
 
Nu börjar det närma sig julen med storm steg. Jag ser faktiskt mest framemot "lovet", även om vi kommer att få hemstudier vill jag inget annat än vara hemma med min familj. Jag orkar inte mer studier, min gärna säger error. Hade behövt ett extra minneskort, hehe. För övrigt ska jag fira jul med mina föräldrar i vår stuga. På julafton är det också min första "ätar dag". Jag kan säga en sak, det kommer inte bli julskinka, köttbullar, prinskorvar & kål! Jag tänker absolut inte avnjuta julen med sådan mat som har även äter på midsommar, påsk och alla andra helg dagar i Sverige speciellt inte när jag har min första "lediga" dag från min strikta vardag. Jag har önskat helt annat sorts mat! Just nu ser det ut att bli smörgåstårta med skaldjur, honungs glaserad anka med potatis kroketter & desserten är inte bestämd. Jag längtar sååå oerhört mycket! Kommer att gå upp fem kg på julafton hehe. Något jag kom på nu i samma sekund är att jag har många julklappar kvar att handla. Det är ganska svårt nu när man blir äldre, alla har ju allt? Det känns som om man nästan köper saker bara för att man ska, men ingen behöver något. Det är bara min lilla syster ( som är 17 ) som har världens längsta lista fortfarande, haha. Jag önskar mig faktiskt träningskläder & snö på julafton (ingen annan dag tack). 
 
Nåväl nu ska jag skriva mitt super roliga arbete, hmm...
 
Ha en trevlig dag! 

Nov. 27, 2012

Kategori:

Nä nu ger jag upp! Jag har försökt att hitta en power walk kompis men ingen vill:(! Jag har ingen lust att vandra runt ensam i mörkret. Så nu skiter jag i det och drar till gymmet. Där finns i alla fall kämpande människor. Lazybastards.

Träningsverken är återfunnen!!!

Kategori:

Efter 60 minuters crosstrainer kom träningsverken! Nu är jag helt slut i hela kroppen och hade inget hellre än legat kvar i soffan och kollat på serier! Nu står jag och väntar på tåget mot skolan, woho? Jag får njuta imorgon istället, då är jag ledig!

Var är träningsverken?

Kategori:

Ställde klockan på 8 för att hinna plugga lite innan jag beger mig till gymmet. Smått drygt men så är det när man väljer bort plugget och går och tränar istället :). Nu ska jag snart gå till gymmet för att träna kondition och sedan springa iväg till skolan som börjar kl 1:) frågan är bara, vart är min träningsverk?! Jag gav ju järnet igår!! Nåväl, kanske kommer senare :)!!
Ha det :)!

Body attack

Kategori:

Sjukt skönt träningspass! Fartfyllt, styrka och fettförbränning säger jag bara. Det var jätte roligt samtidigt som det var sjukt jobbigt och krävande! Då jag har noll procent koordinations förmåga hoppade jag mest runt men svettades fruktansvärt mycket! Men några fler besök och jag kommer att bli grym! Detta är lätt något jag ska gå på framöver! Jätte bra för "ny gymmare", inte för svårt men ändå riktigt bra träning! Nu ska jag njuta framför TVn och sedan ladda för morgondagens konditions pass! Ha en fantastiskt trevlig kväll!

- 5.4 kg

Kategori:

Nu har det gått exakt 4 veckor sen jag började träna och kämpa mot en mer hälsosam vardag. Totalt har 5.4 kg runnit av, HÄRLIGT! Jag har aldrig klarat av att hålla på så här länge och vara så här strikt. Självklart har girigheten ställts in på " jag vill ha mer". Tack Milena för all inspiration och motivation! Jag kommer att fixa det! 

Ikväll funderar jag på att satsa på "body attack". Jag vill prova på det mesta på gymmet för att hitta en kombination till gymmet. Allt är så roligt, tänk om man hade hunnit med alla pass. 

Nov. 24, 2012

Kategori:

Igår skrev jag ett super långt inlägg som bara försvann?! Konstigt! Idag har jag varit på dop för söta Emilio. Jätte trevligt att träffa gamla vänner & fd arbetskolleger. Har saknat dem mycket.
"Lat" som jag är har jag inte tränat på två dagar ?!?!?? Usch har verkligen inte haft tid till det. Imorgon efter mitt tolv timmars pass kommer jag förhoppningsvis ha ork att köra ett dunderpass!!
Ha en trevlig kväll

Träningsverk !!!

Kategori:

Cx worx

Kategori:

Det blev bara cx worx idag. Ett hårt pass som var helt underbart! Dock hade jag ingen kraft i bålen efter det! Jag kan inte ens beskriva vilka övningar vi gjorde, jag minns bara hur hemska de var! Jag upptäckte att jag saknar ganska mycket muskler runt bålen ?!? Men vilka resultat man bör få om man är där regelbundet. Tjejerna var riktigt fit där!
Jag gick till TRX instruktören och frågade vilka muskler det innehöll mest och fick svaret "kan du inte stå i planka i 45 minuter hade jag inte gått på detta passet" haha och DET, det kunde jag verkligen inte. Så bestämde tid för genomgång nästa torsdag och kommer att köra ett pass då istället. Även om jag var helt slut var jag inte nöjd, så jag gick till gymmet och körde 40 minuter crosstrainer, YES!

Laddar inför träning

Kategori:

Äntligen torsdag! Idag är det dags att testa på TRX & cx worx på gymmet. Har precis ätit och försöker få maten smält så att jag kan köra all in på tränings passet. Dock är jag super nervös. Blir alltid det när det är nya saker plus att jag ska gå på två olika pass. Får se om jag kommer att kunna gå imorgon eller har en otrolig träningsverk.
Berättar sen hur det var. Tjoloo!

Lax sallad

Kategori:

Ugnsbakad lax med couscous, tomat, ruccola, citron, solrosfrön, krutonger, gurka & dill sås. Super gott och mättande!

Diamond hard

Kategori:

Jag har under de sista 5 åren alltid haft byggda naglar. För ett par månader sen fick jag en snileblixt att jag skulle ta bort dem pga vissa omständigheter. När man tar bort sina påbyggda naglar blir ens egna mjuka och äckliga. Nu har jag äntligen köpt "Diamond hard" som gör naglarna starkare, i love it!

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Skön ledig dag idag. Började dagen med ett kort gympass och en god frukost efter det. Härlig start på dagen. Dagen kommer att bestå av en del pluggande inför nästa tenta och ett styrkepass på gymmet. Jag blev sjukt sugen på lax idag, jag är aldrig sugen på fisk annars?! Jag ska göra en sallad med lax, dressing & couscous. Gottgott! Ser verkligen framemot middagen. 

 

Nu när vågen går sakta men säkert neråt har jag börjat smygkicka på nyårsklänningar. Jag är helt inne på paljetter, skit snyggt! Dessa klänningar hittade jag på Nelly. Jag är inte så mycket för korta klänningar annars, men dessa var super söta. Frågan är bara, vad ska jag göra på nyår? Jag har alltid varit intresserad av att åka på kryssning med vänner, men kommer alltid på iden för sent. Nu är allt förmodligen fullbokat då det var det förra året i september?! Nå väl det löser sig! 

 

 

Tänkte nämna att jag ÄLSKAR mineral vatten. Igår diskuterade vi det i skolan och fick väldigt många kommentarer att det inte alls är bra när man tränar mycket och har plan för en viktminskning. Argumenten för det var att matsäcken töjdes av kolsyran och det hade någon mer effekt som inte alls var bra. Just nu är jag i en sådan ställning i livet att jag lyssnar på alla och vill lära mig men vill kolla upp allt så att det är 100% sant. Känner mig som en tonåring som läser Frida tidningen och tar åt mig av allt, hehe. I alla fall träffade jag min pt på gymmet idag och till min fördel har han aldrig hört något sådant tidigare. Självklart (som allt annat) skulle man inte överförbruka det då det inte var jätte bra för tänderna, annars skulle det inte vara något problem. SKÖNT FÖR MIG! 

 

Jag älskar craze!

Kategori:

Underbart träningspass! Körde uppvärmning 30 minuter crosstrainer. Sen 30 minuter armar & mage! Körde hårt men hade fortfarande en del energi kvar, ställde mig på crosstrainern igen. Det gick en halv timme, en timme.... 70 minuter senare går en man förbi som även gick förbi 60 minuter tidigare. Han sa hejdå, allt i sin ordning.. Stannade, vände sig om och sa " vänta lite.. Du stod där när jag kom, hur länge har du varit här egentligen". Då kände jag, nej nu räcker det för idag och kommer imorgon på morgon igen :)!

Nov. 20, 2012

Kategori:

Förbereder mig på företagsträff/ rekryteringsträff! Jag är livrädd! Jag har blivit inbjuden som gäst där och bugar och tackar i all ära, men jag är livrädd. Jag hatar att prata inför folk! Allt svartnar, jag blir yr & när jag är klar minns jag ingenting! Usch. Jag har endast 30 sekunder på mig att presentera mig! Usch vad ska jag säga!!??

-1.1

Kategori:

Trots dålig träning denna vecka på grund av tenta i tisdes, tenta idag och plugg där emellan har det visat sig resultat. Inte så mycket som jag hade velat, men så att jag bör vara nöjd. Jag har bara tränat 3 bra pass under veckans gång. Denna veckan ska jag växla upp och försöka träna varje dag. Minus 1.1kg stod det på vågen idag, det innebär minus 4.5 kg på exakt 3 veckor. Underbar känsla, jag har aldrig tidigare känt en sån här kontroll och styrkraft. Det är jag som bestämmer och jag själv kommer att lyckas!
Nu peppar jag inför tenta som jag har kl 09:00. Känner mig inte alla redo på grund av den korta tiden, men det är bara att köra!
Ha en fantastiskt trevlig dag!
(Bilden är hittad på Google när jag sökte på nöjd. Han passar perfekt in på ordvalet!)

Bara så

Kategori:

Inget vidare träningspass

Kategori:

Sjukt besviken på mig själv! Det blev en sen frukost och ingen lunch då jag glömde bort tiden medans jag pluggade. Tog mig en shake som jag vanligtvis inte dricker. Gick till gymmet och gjorde ingen nytta! Orkade inte ett skit och började gäspa mitt i allt. Dumma tentor förstör min motivation då jag blir så himla stressad när jag pluggar. Nu vill jag bara lägga mig under täcket och tycka synd om mig själv. Vill inte ens plugga, känner mig tom på vilja!!

Nov. 17, 2012

Kategori:

Alla dessa dieter gör mig förvirrad. Det känns som om alla på något sätt säger emot varandra. Igår träffade jag min tränare på gymmet. Jag var stolt över mig själv och visade allt jag har ätit på sista tiden etc etc. Tydligen har jag ändå en hel del fel i min kost. Jag äter för lite fett!?! Enligt min app äter jag ca 20 gram fett om dagen, detta värdet skulle vara ganska mycket högre. Jag trodde att mina fisk tabletter skulle göra resten av jobbet, men icke! Jag får googla runt och se vad jag hittar som kan kombinera min kost för att få i mig mer fett. Han var inte heller nöjd med att jag åt frukt som mellan mål, och absolut inte heller Ekströms fruktkräm som jag verkligen har haft som ett oskyldigt mål när jag pluggar. Även om krämen endast har 120 kalorier på 1,5 dl så innehöll den väldigt mycket socker som gjorde ett insulin påslag som var negativt. Nåväl bara att sluta äta det, jag har ju ändå slutar med allt annat :)! Så kan det vara! Någon som har tips för fett som inte innehåller så mycket kalorier?

Äntligen fredag?

Kategori:

Sitter och dricker min shake medans jag peppar inför dagens gympass. Idag kommer det att bli ett liknande pass som gårdagens. Styrketräningen kommer att fokuseras på armar idag. Har snart kommit igång helt och det börjar bli dags att boka min Pt inför en ny uppsättning av träningspass. Det kan lätt bli tråkigt att köra samma uppställning hela tiden.
Resten av kvällen kommer att ägnas åt pluggande och så ser resten av helgen ut. Inte alls motiverad. Men har bara tre terminer kvar, sen kan jag gotta mig på detta resten av livet. Ska bli så skönt att ha en utbildning att luta sig tillbaka på, äntligen!
Nej nu drar jag till gymmet, gör du också det!

Nov. 15, 2012

Kategori:

Äntligen haft ett härligt träningspass! Tyvärr blev det varken TRX eller cx worx då tränaren dessvärre var sjuk. Istället körde jag crosstrainer 70 minuter och styrketräning 30 minuter. Underbar känsla att komma hem och vara helt slut! Nu ska jag ta det lugnt framför TVn. Resten av veckan består åter igen av tenta plugg, tenta igen på måndag. KUL! förresten gick tentan i tisdes ganska bra, den var sjukt svår och stor men vi löser det !
Ha en skön kväll!

Nov. 13, 2012

Kategori:

Nu vill jag bara gå till hemma kväll och köpa en stor påse godis! Är fruktansvärt trött efter tentan! Egentligen hade vi bara tre timmar att skriva men då tentan var så oerhört stor fick vi ytterligare en timme. Men jag ska säga att jag hade nog behövt mer tid för att kolla igenom den och eventuellt fixa till lite. Nu var det verkligen stress stress stress och jag hann inte ens gå igenom den. Men det gick nog bra, tror jag hehe... Jag missade även boxen idag då det blev så himla sent. Jag som har längtat så! Nåväl, nästa vecka får det bli istället :)!
Har ni hört om de nya pepsin som ska vara bra att dricka. När man dricker den ska den stoppa och blockera kroppen att ta emot kalorier etc. Meningen är att du ska kunna äta en hel pizza utan att påverkas när du dricker den. Haha eller inte!!

Det blir bara sämre

Kategori:

Tenta om 55 minuter och alla tågen är inställda

Nov. 13, 2012

Kategori:

Jag vill bara .....

Tenta

Kategori:

Idag är det tenta dag. Usch känner mig inte 100% redo. Ont i ryggen som fan. Hoppas att det går över så att jag ändå kan gå på box ikväll! Har verkligen sätt fram emot det!!

en vanlig dag blev en dålig dag.

Kategori: Allmänt

Tränade direkt efter skolan, gick super bra! Jag var där nästan två timmar och kände mig fantastisk tills.... jag kom ut till bilen, PUNKA! faaaaaaan inte okej. Jag har ingen som helst aning om hur man löser en sådan här situation. Jag sprang runt och letade efter vad man nu använder till att lösa situationen. Jag är som sagt inte så specialiserad när det gäller däckbyte. Som tur det kom en tränare från gymmet ut och berätta att förmodligen är det inte punktering utan ett litet hål där luften har sipprat ut så jag kunde köra försiktigt hem och lösa problemet där. Mitt i allt händer det värsta, jag sträcker ryggen! Aj aj aj ! Känner mig som Sigrid 73. Nu har jag lagt på massor av muskel salva och får hoppas på det bästa. Jag vill verkligen inte missa boxen imorgon på grund av detta tramset. ATTANS! Nu sitter jag i soffan och försöker plugga, jag kan verkligen inte sitta på en stol. Usch vad jobbigt det blev nu. 

-1.1

Kategori:

Idag såg jag nog en mer stressad människa än mig själv. En kvinna som körde bil OCH borstade tänderna med en eltandborste. Himla roligt!! Effektivt kan jag tycka, och de anser att man inte få prata i telefon i bilen ?!
Nu har jag precis slutat, snabbt hem byta och gå till gymmet. Sen är jag total okontaktbar till imorgon. Fullständig fokus på tentan.

Jag är sugen på allt idag!

Kategori:

Usch vilken jobbig känsla!!! Jag är verkligen sugen på allt idag! Kebab pizza, big Mac, Max hamburgare, chips och dippa, godis, choklad, glass, kakor, bakelser COCA COLA.......... Etc etc... Jag vet inte vart jag ska ta vägen mer!?!?!!!!
Vi äter en klementin istället :)

Nov. 11, 2012

Kategori:

Det blev inte allt för mycket på gymmet idag. Är sjukt trött och frustrerad över att jag har mycket kvar att plugga!
Förhoppningsvis känner jag mig redo inför ett gym pass ikväll eller kanske en power walk ifall jag hittar någon att gå med!
Just nu är det bara att växla upp och plugga satan !

Kvälls träning

Kategori:

Såja! Nu har man tränat klart för idag. Totalt har jag tränat 3 timmar idag, bra jobbat!! Helt slut är jag. Nu blir det film och soffan resten av kvällen!

Nov. 10, 2012

Kategori:

Paus från studeranden och dags för middag. Idag ska jag laga hamburgare med grönsaker och äpple tzatziki, självklart utan bröd till mig. Han får unna sig bröd, potatis & chili cheese också! Fusk! Haha. Efter maten ska jag plugga lite till och sedan är det kvälls träning som står på schemat. Idag är man nog ensam på gymmet?! Måste kämpa inför måndag! Motivationen på topp! Jag älskar detta!

Morgon träning

Kategori:

Jag tror att morgon träning är en bra start på dagen! Idag är det en lång dag fullspäckad med, waaaait for it, TENTA PLUGG! Kul. Måste, måste, måste. Jag har ytterligare en tenta nästa måndag, sen är det bara 3 tentor kvar, denna terminen. Sjukt! Så kortfattat har jag 5 härliga tentor kvar på denna terminen och idag är det(?) 10 november!
Har iaf gjort plats åt träningen också! På morgon passet har jag bara kört 60 minuter crosstrainer. Ikväll kör jag ett styrke pass. Hade ju en ofrivillig vilodag igår så fullt ut blir det under helgen. Träffade en vän på gymmet, vi har bestämt oss för att gå på box på tisdag och trx på torsdag! Underbart! Längtar redan!!
Haj haj.

Fredag, igen?

Kategori:

Sitter på tåget hem och är färdig minglad. Det var super trevlig, dock är jag inte så erfaren och hemskt duktig på det. Fick tipset att man hela tiden skulle röra på sig för att hinna med alla. Tricket var att alltid ha lite dricka i glaset och därmed ha anledningen att springa iväg för att byta "mingel sällskap" hehe, nästa gång ja! Jag som pratar så himla mycket fastade länge hos varje part. Jag fick en del visitkort, så får se om någon nappar! Träffade på en super kul fransman. Haha! Han nämnde direkt att han hade inget att erbjuda men var rolig att prata om. Han hade nyligen flyttat till Sverige och skulle starta upp sitt företag som tillverkade "coffee table books". Jag förstod inte riktigt men det var tydligen super populärt i Frankrike. Nåväl, man lär sig något nytt varje dag.
För övrigt sprang vi och åt snabbt, det blev "ett nyttigt mål". Kyckling, sallad, fetaost, avokado etc. Helt fantastiskt.
Ha en trevlig kväll folket !

Nov. 09, 2012

Kategori:

Sitter och pluggar och fördriver tiden till klockan 4 då minglet börjar! Peppad! Väntar tills mina klasskamrater blir färdiga med omtentan så vi kan gå och äta en tidig middag så att vi är på topp när vi träffar våra eventuellt framtida chefer. Spännande!
Jag är super sugen på sushi, men vet ni hur mycket kalorier det innehåller !?! Ska man unna sig?

Plugg?

Kategori:

Jag kan inte alls fokusera på att plugga! Jag vill bara gå till gymmet!!!! Bara förbränna alla onödiga kalorier från idag / igår! Tänkte gå till gymmet vid 20:00, då är det mindre folk där! Imorgon kommer jag åter igen hem sent. Efter skolan ska jag på företags mingel. Förhoppningsvis kan jag snappa upp några kontakter och kanske fixa en praktik plats till våren. Jag börjar nästan att bli desperat. Det är så svårt att hitta! Det är verkligen ingen som vill ta emot stackars mig. Jag som kommer att vara en tillgång för er! Inte en börda! Usch vad hemsk jag låter. Yes fokus på det bästa. Tillbaka till böckerna. Hörs sen:)

Nov. 08, 2012

Kategori:

Nästan helt botad! Förkylningen nästan helt borta & har inte alls ont som igår. Är dock lite kraftlös. Lång dag i skolan, gymmet ikväll & plugg där efter ! Längtar redan.

Nov. 07, 2012

Kategori:

Jag har ingen ork. Ligger nerbäddad framför TVn och drömmer om att vara frisk och gå till gymmet. Idag har jag stoppat i mig allt som heter vitaminer, druckit massor av te med honung och försökt vila. Dock har jag massor av plugg som tynger, men jag fixar inte det! Har tenta i redovisning & bokslut, där handlar det ganska mycket om att man måste tänka igenom noggrant vad som ska var. Idag är det ingen dag som min hjärna orkar tänka. ERROR. Nåja, bättre att bli frisk, eventuellt dra till gymmet och plugga dag och natt fram till tentan, HELT OKEJ!

Detta händer inte!

Kategori:

Jag har äntligen kommit igång med träningen och vill verkligen gå dit. Gick till gymmet, efter 31 minuter på crosstrainer ville jag bara lägga mig ner. Jag var helt slutkörd! Försökte mig på andra konditions maskiner, men orkade verkligen inte. Min hals gör ont! Jag visste det!!! Nu är förkylningen här! Gick till Ica, köpte c vitaminer. Nu sitter jag hemma och dricker mitt te med honung. Jag vill inte detta! Hoppas, hoppas, hoppas att detta försvinner till ikväll. Inte nog med träningen har jag tenta på tisdag och har fruktansvärt mycket att plugga. Har även ett helt hus som är upp och ner! Aaaaah! Detta kommer olägligt!

Nov. 06, 2012

Kategori:

Idag tog jag med mig kvarg till skolan som lunch. La den i frysen ca 1 timme innan jag gick, 3 timmar senare vart den fortfarande en aningen kall och god! Härligt !
Efter skolan var jag på karriärsplanering. Fick en del tips och råd om vad jag kunde fixa till på mitt cv.
Blev en lång dag, vila lite och sedan är det plugg på listan. Eventuellt gymmet senare...? Om inte klockan blir allt för mycket. Träffade min Pt imorse , första kommentaren han sa var " är du alltid här eller? Du är här när jag börjar jobba och är kvar när jag går hem. BRA JOBBAT!"

Nov. 06, 2012

Kategori:

Klar med morgon dagens gympass. Vart lite trött då jag tränade två pass igår var av en var precis innan jag gick och la mig. Nu ska jag snart till skolan och ikväll är det endast plugg som gäller!
En kär vän ringde till mig igår. Jag blir så himla glad när någon tänker på mig. Tiden bara rinner iväg för min del, det är bara gymmet & skolan som jag känner att jag hinner med just nu. Vänner har tyvärr skjutits åt sidan på sistone. Hinner knappt lite då och då till mina föräldrar. Önska att jag kunde besöka dem varje dag! I alla fall bestämde jag och min vän en sushidejt vecka 48, hur sjukt är inte det!!?? Haha ja men nu har jag något att se fram emot i alla fall!!
Nu ska jag klä på mig och gå till skolan.

Nov. 05, 2012

Kategori:

Workout

Kategori:

Hemma från skolan. Ska till gymmet så fort jag har smält ner min lunch. Idag blev det kvarg, med fun light och fil. Super taggad inför mitt gympass, all in motivationen på topp!
Kvällen består av tenta plugg, nu är det dags ingen för det. Hoppas inte att träningen och plugget kommer att krocka! Inget av det kan skjutas åt sidan just nu.

Motivation

Kategori:

Min motivation, http://milenamalmros.blogg.se/ tack!
Vill ni lära er allt om träning, kosttillskott, mat etc etc hittar ni det hos henne! Hon är GRYM! Min vän, tack!

-2,1

Kategori:

Rädsla! Rädsla att ställa sig på vågen. Tänk om den visar plus? Allt slit förgäves? Jag vet att det tar tid när man tränar, men jag är den som lätt ger upp! Jag behöver resultat direkt så att jag kan kämpa ännu hårdare nästa gång ! Tvekade en stund och ställde mig, -2,1 kg jaaaaa!!!

Vilodag

Kategori:

Idag hade jag en ofrivillig vilodag. Blev en del plugg och middag hos mamma, mys! Jag vill gärna gå till gymmet, men klockan börjar bli mycket och har skola imorgon. Dessutom behöver kroppen en vilodag i veckan.
Under denna veckan har jag enligt min app förbränt 6056 kalorier. Ska försöka fortsätta så här och hoppas på resultat!

Lördag

Kategori:

Fick sluta tidigare på jobbet, åkte hem och åt lunch och blev plötsligt rastlös. Det blev en runda till gymmet. Efter 1 timme var jag klar, men då vänder jag mig om och där står en läskig man utanför och vinkar. Så jag vågade inte gå ut. Ställde mig på crosstrainer för att fördriva tiden. 20 minuter senare stod han kvar? Sedan flög tiden förbi och efter en timme på crosstrainern var han borta och jag kunde äntligen gå hem. Det blev två timmar långt gympass. Skönt. För övrigt var jag helt ensam på gymmet :(, inte en enda person för ens jag skulle bege mig hemåt. Nåväl, tydligen finns det roligare saker att göra än att vara på gymmet på en lördag :)
Trevlig kväll !

Jobb

Kategori:

Sitter på jobbet och äter frukost, min goda müsli. Jag ska säga att det är inte lätt att stå emot frestelsen av alla kakor & bakelser. Men jag ska! Gjorde super goda räkmackor idag, om jag bara fick smaka er :)

.

Kategori:

Nu har jag kommit hem från gymmet, det börjar kännas nu ska jag säga. Öm över allt och allmänt sliten. Imorgon blir det vilodag då jag jobbar 05:30 till 16:30 . Har inte jobbat på ett tag. Så jag misstänker att jag kommer att vara ganska sliten imorgon. Vem vet, kanske besöker gymmet trots allt :)!
Resten av dagen består av plugg! Tenta snart igen och ett flertal inlämningar i veckan. Hade egentligen planer på bio ikväll, men hinner nog inte med det. Hoppas på en kväll utan regn, så kanske man kan hinna med en power Walk så att jag sommar snabbt ikväll.
Xoxo

Fredag

Kategori:

Idag var det en sådan dag som jag vill kalla "hata gymmet dag". Jag var så fruktansvärt trött när jag vaknade och jag ville verkligen inte gå upp. Jag ville bara ligga kvar i sängen resten av dagen. MEN bestämde mig, nä min själ jag SKA gå till gymmet. Gick till köket, åt en mindre frukost och övervägde åter igen att bara vila idag. Då pluppade idén upp, min sambo köpte någon energi givande pulver som skulle drickas 30 minuter innan träning. Hade inte speciellt höga förväntningar på det men mer än 2 timmar senare gick jag ut ur gymmet och tänkte, shit vad hände. Jag körde crosstrainer i 60 minuter och styrketräning i mer än 70 minuter. Helt sinnes! Jag brukar vara slutkörd efter 60 minuter! Jag misstänker att det är nog inte bra att dricka den för ofta, men dåliga dagar kan man väl ta sig en klunk :)
Nu dock, är jag helt slut. Men så härlig känsla!